Produkter

Produkter

Maria Nila är helsvenska produkter som blivit internationellt erkända. Tillverkningen sker i egen fabrik och produkterna utvecklas i deras egna laboratorium. Deras affärsidé är, forskning och utveckling ska leda till nya intressanta hårvårdsprodukter för framtiden. Maria Nila arbetar enligt den internationella kvalitetsstandarden ISO 9001 och har en mycket noggrann kvalitetskontroll. Inga av Maria Nilas produkter är testade på djur och alla ingredienser är godkända enligt INCI:s, CTFA:s och EU:s normer. Företaget är beläget i Helsingborg där huvudkontor och produktion finns.

Maria Nila

Maria nila är svenska moderna hårvårdsprodukter framtagna för att möta dagens individuella behov. Produkterna finns för flera olika hårtyper och är paraben och sulfat-fri, bra både för människa och miljö!

Maria Nila Kolorit

Kolorit är en unik serie med hårvård och styling som skyddar ditt hår och din hårfärg. Nyckelingredienserna Alpine Rose och White Meadowfoam är båda kända för sina vårdande och färgbevarande egenskaper.

Hair Manya

Den superfräcka serien MANYA har gjort succe. Serien består av 17 st stylingprodukter. Allt ifrån Dreamfix det väldoftande hållbara hårsprayen till Cosmo den mångsidiga styling gelen. Alla produkter har en härlig frisk doft av olika slags frukter.